Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CASEIN PROTEIN 680 g

Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CASEIN PROTEIN 680 g
Six Star

PROFESSIONAL STRENGTH CASEIN PROTEIN 680 g

нема во моментот

Информација за производот: Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CASEIN PROTEIN 680 g

Казеинот во Professional Strength Casein Protein е висококвалитетен протеин во споро-ослободувачка форма, богат со аминокиселини. Секое сервирање од 2 мерици ви обезбедува 50 г. протеин вклучувајќии го споро-дигестивниот казеин кој континуирано ги храни Вашите мускули со аминокиселини (основни градбени едники на мускулите). Сето ова го прави одличен додаток во исхраната кој најдобро е да се зема меѓу оброци или пак пред спиење. Плус, содержи и други моќни, научно докажани и универзитетски истражени состојќи за зголемување на силата и мускулите. Ова е перфектен производ за сите оние кои сакаат да го разубават своето тело,со докажан квалитет и достапна цена!

За кого е наменет Professional Strength Casein Protein?

  • Атлетичари
  • Боди-билдери
  • Мажи и жени кои сакаат да ги исполнат своите фитнес цели

Состав:

  • Содржи казеин протеин со одложено дејство на абсорпција во телото
  • Обезбедува 50 г. протеин во едно сервирање од 2 мерици
  • Содржи дополнителни состојки за мускулна градба
  • Обезбедува одложена достава и абсорпција на аминокиселини пред спиењето

Употреба:

Една доза пред и после тренинг

Tyxo.bg counter