Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CREATINE X3 ELITE SERIES 1.11 кг

Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CREATINE X3 ELITE SERIES 1.11 кг
Six Star

PROFESSIONAL STRENGTH CREATINE X3 ELITE SERIES 1.11 кг

нема во моментот

Информација за производот: Six Star PROFESSIONAL STRENGTH CREATINE X3 ELITE SERIES 1.11 кг

Professional Strength Creatine претставува хемиски добиен и клинички докажан анаболичен креатински препарат кој овозможува развиток на експлозивна мускулна маса и снага. Во суштина во Professional Strength Creatine се наоѓаат анаболично засилени мешавини од 5 различни видови креатин, вклучувајќи ги HPLCтестиран креатин монохидрат, AKG креатин, HCA трикреатин, и други. Секој од овие видови претставува најсовремен облик на креатин , кои се специјално дизајнирани како би обезбедиле успех во постигнување максимална снага и обем на мускулатурата. Обичните производи со креатин за бодибилдерите претставуваат само непотребно трошење време и пари, бидејќи не се вои состојба толку ефикасно и брзо да продрат во мускулите како Professional Strength Creatine, најсупериорниот производ од овој вид.

Professional Strength Creatine поседува најсовремен систем на доведување на креатин во мускулите, и со тоа е посупериорен од обичните додатоци во исхраната на база на креатин.

Користејќи ја анаболичната сила на азот-оксид и инсулин, Professional Strength Creatine во брз рок го изсполнува крвотокот и го доведува креатинот до мускулите. Потоа инсулинот ја превзема улогата, и продолжува максимално да ги обезбедува мускулните клетки. Крајниот резултат од сево ова е внес на креатин кој го зголемува капацитетот на клетките се до нивниот максимум. Professional Strength Creatine е препарат за бодибилдери кои сакаат да остварат екстремни резултати, во краток рок. Универзитетските клинички тестирања тестирања на луѓе, со примена на студии со златен стандард, докажале дека состојките од овој препарат многу посупериорно делуваат во изградбата на мускулна маса и снага, во однос на обичните препарати со креатин. Во превод, тоа би значело брз раст на мускулна маса и снага, за сериозни бодибилдери кои сакаат екстремни резултати во најбрз можен рок.

Што е Professional Strength Creatine?

Professional Strength Creatine хемиски добиена анаболична креатин формула дизајнирана да ги засили нивоата на инсулин за експлозивни придобивки во мускулна маса и снага, на долгорочен план.

Што содржи Professional Strength Creatine?

Со својот патентиран HyperPure Complex™, Professional Strength Creatine ги предизвикува границите на мускулната раст со заситување на Вашите мускули со пет различни форми на креатин во комбинација со останати клучни клеточни волуменизатори.

Дали е во ред да се употребува Professional Strength Creatine со останатите производи од Six Star Muscle?

Суплементите од Six Star Muscle се стратегиски дизајнирани да работат заедно во синергија. Professional Strength Whey Protein е анаболично средство за колосални придобивки, додека Nitric Oxide Overdrive е дизајниран за иницира брзо мускулно пумпање. Колективно производите на Six Star Muscle се дизајнирани за да ви овозможи целосна хемиска солуција за постигнување чудесна фигура!

Употреба:

Првите 5 дена се земаат две сервирања веднаш после тренинг. Доколку во денот немате тренинг, земете едно сервирање наутро, веднаш по станување и следното по 12 часа. По петтиот ден земете само по едно сервирање веднаш по тренинг, односно наутро по станување доколку немате тренинг.

Tyxo.bg counter