Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Steelflex Статичен велосипед - модел XB-7500 HRC

Steelflex Статичен велосипед - модел XB-7500 HRC
Steelflex

Статичен велосипед - модел XB-7500 HRC

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Steelflex Статичен велосипед - модел XB-7500 HRC

Уредот е со висока функционалност, со биомеханичка точност прилагоденa спрема карактеристиките на човечкото тело и функциите на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката. Не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност, компактност и безбедност за време на тренинг.

Функции на екранот: темпо, калории, пулс, брзина, време и  далечина. 
Програми: мануелен, во интервал, губење на масти, 5K трчање, мета HR, топење на масти и фитнес тест.
Мотор: 3,5 КС Моќност: 30 - 270 V.
Брзина: од 1.0 - 20 км/ч.

Максимална тежина на  тие што тренираат : 180 кг. 
Екран: време, брзина, растојание, калории, срцева работа.
Димензии: 154 Х 62 см.

Specifications:

ITEM NO

XB-7500

CONSOLE

2-windows with Dot Matrix LED

CONSOLE FEEDBACK

Time /Distance /Speed /Heart Rate /Work Level /Watt /Mets /Calories

PROGRAMS

8 Programs
Manual /Hills /Random /Interval /Heart Rate Control /CV Workout /Fat Burn

TENSION CONTROL

Programmable

RESISTANCE RANGE

16 LEVELS

WATT

30~275 WATTS

POWER REQUIREMENT

Self-generating

FLOOR SPACE ( LXW )

61" x 25" 154 x 62cm

MAX. USER WEIGHT

400Lb 180Kg

HOME USE WARRANTY

Life Time Frame
2 Year Parts
1 Year Labour

Состав:

Професионален кардио фитнес уред за опрема на фитнес центри, со можност за секојдневна употреба на машината од повеќе луѓе. Деловите се изработени од метал, пластика и силиконски слој, а има и екран со активна електроника.

Употреба:

Идеално средство за правење на вежби со цел за намалување на подкожните масти и за симулирање на различни видови на оптеретувања.

Tyxo.bg counter