Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 420 S MA - Body Comp Analyser

Tanita BC 420 S MA - Body Comp Analyser
Tanita

BC 420 S MA - Body Comp Analyser

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita BC 420 S MA - Body Comp Analyser


BC 420 S MA - Композитен анализатор на тело со индикатор за густината на мастите


Технички Спецификации:

Телесна маст во % : 0,1
Боја: Сина
Електроди: 4
Напојување: Адаптер
Вкупно вода во телото во % : 0,1
Најголема мерна тежина: 270 кг.
Најмала мерна тежина: 100 гр.

Медицинскиот опсег на Tanita е во точноста и едноставноста. Сите анализатори се брзи, лесни за употреба и можат да бидат поврзани со снимач на податоци или со некој актуелен софтвер за анализа што овозможува да се одзема помалку време за документација и повеќе време за консултации.


Сите Tanita композитни анализатори ги исполнуваат строгите стандарди на MDD NAWI
(Национална асоцијација за мерни инструменти) и европската регулатива во врска со мерните механизми.

Карактеристики:

    * Едноставно за користење
    * Лесно преносливо
    * Брз печат на резултати од интегриран термо печатар
    * Дисплеј за монтирање на ѕид

Дава резултати за:

    * Тежина
    * БМИ – Индекс на телесна маса
    * БМР – Основна мерна синтеза
    * Процент на Масти
    * Маса на Масти
    * Маса на слободни Масти
    * Густина на Масти
    * Вкупно вода во телото
    * Препорачлив % на телесна маст

Има комплет сетер (ГС) функции кои го пресметуваат вкупниот износ на масти во телото, колку да изгубат масти за да се постигне посакуваната цел.  ГС функциите го фокусираат вниманието на маса на вистински масти, наместо на тежина.


Tyxo.bg counter