Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 532 TOTAL INNERSCAN

Tanita BC 532 TOTAL INNERSCAN
Tanita

BC 532 TOTAL INNERSCAN

Цена 7390.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita BC 532 TOTAL INNERSCAN

 

Технички карактеристики:


Процент на телесна маст: 0,1%,
Боја: Бела,
Електроди: 4,
Батерии: 4 x AA,
Покажува Големина на: 32 мм.
Процент на вода во телото: 0,1%,
Максимална тежина: 150 кг.
Прираст Тежина: 100 гр.
Функција за покажување само тежина: Да.

 

Технологијата што се користи на нашата домашна вага е базиран врз професионални анализатори  кои се широко користени од страна на лекари, медицински центри и од страна на професионални спортски тимови, фитнес клубови и лични тренери во светот.

 

Детали за производот:


- Двојно фреквентна технологија,
- Мускулната маса,
- Одценка за организмот.

Tyxo.bg counter