Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 543 NEW INNERSCAN FAMILY HEALTH

Tanita BC 543 NEW INNERSCAN FAMILY HEALTH
Tanita

BC 543 NEW INNERSCAN FAMILY HEALTH

Цена 7890.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita BC 543 NEW INNERSCAN FAMILY HEALTH

 

 

Технички карактеристики:


Телесни масти процент: до 0,1%,
Боја : Стакло/Црна,
Електроди: 4,
Батерии: 4 x AA.

Дисплеј: 32 мм.
Процент на вода во организмот: до 0,1%
Максимална  тежина: 150 кг.
Прираст тежина: 100 гр.

Функција за покажување само тежина: Да.

 

Овој Анализатор на телесната структура е следната генерација на ваги во здравството.

Технологијата што се користи на нашата домашна вага е базирана врз  база на професионални анализатори  кои се широко употребувани од страна на приватни лекари, медицински центри и од страна на професионални спортски тимови, фитнес клубови и лични тренери во светот.

 

Детали за производот:


- Функција само за спортисти,
- Основно ниво на метаболизмот,
- Маса на минерали во коските,
- Мускулна маса,

- Двојно фрекветна технологија,
- Степен на проценка на организмот,

- Метаболизам според годишна возраст,

- Проценка на физичка способност,

- Одценка на вискозноста на мастите,

- Подсетник (Меморирање на податоци).

Tyxo.bg counter