100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 558 SEGMENTAL BODY COMPOSITION MONITOR

Tanita BC 558 SEGMENTAL BODY COMPOSITION MONITOR
Tanita

BC 558 SEGMENTAL BODY COMPOSITION MONITOR

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita BC 558 SEGMENTAL BODY COMPOSITION MONITOR

 

Технички карактеристики:


Процент на телесни масти: 0,1%
Боја: Темносина,
Електроди: 8,
Батерии: 4 x AA,
Големина на приказ: 32 мм,
Процент на вода во организмот: 0,1%,
Максимална Тежина: 150 кг.
Прираст Тежина: 100 гр.
Функција за покажување само тежина: Да.

 

Tanita и IRONMAN® ги здружија силите за да се обезбеди ново ниво за следење на фитнес перформансите. Нашите нови, IRONMAN InnerScan анализатори на телесна структура се наменети за сериозни спортисти кои ги следат нивоата на организмот. Новата ко-брендирана линија на монитори користи најсовремена технологија  за да ја испита внатрешноста на телото.

- Тежина,

- Телесна маст%,

- Процент на вода во тело,

- Мускулната маса, 

- Коскена маса,

- Основно ниво на метаболизмот, 3

- Метаболизам по возраст,

- Одценка на организмот.

 

Детали за производот:


Функција само за спортисти,

Основно ниво на метаболизмот,

Маса на коскени минерали,
Двојно фреквентна технологија,
Метаболизам по возраст,
Мускулната маса,
Одценка за организам.


Да се потсетиме:
Сегментативен анализатор на телесна маст,
Сегментативен анализатор на мускулна Маса,
Анимиран дисплеј.

Tyxo.bg counter