Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 570 INNERSCAN FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

Tanita BC 570 INNERSCAN FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR
Tanita

BC 570 INNERSCAN FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

Цена: 4890.00 MKD

Промотивна цена: 2934.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita BC 570 INNERSCAN FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

 

Технички карактеристики:


Телесна маст процент: 0,1%,
Боја: Сребрена,
Електроди: 4,
Напојување: 2 батерии Литиум,
Дебелина на вагата: 32 мм,
Процент на вода во телото: 0,1%,
Максимална Тежина: 150 кг.
Прираст  тежина: 100 гр.
Функција за покажување само тежина: Да.

 

Технологијата што се користи на нашиот домашен Аназизатор на телесна структура е базиран на база на професионални анализатори  кои се широко користени од страна на лекари, медицински центри и од страна на професионални спортски тимови, фитнес клубови и лични тренери во светот.

 

Детали за производот:


- Функција само за спортисти,
- Двојно фреквентна технологија,
- Мускулна маса.

Tyxo.bg counter