Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita BC 575 FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

Tanita BC 575  FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR
Tanita

BC 575 FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

Цена 4990.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita BC 575 FAMILY BODY COMPOSITION MONITOR

 

Технички карактеристики:


Функциаја за покажување само тежина: Да,

Функција за подсетување: Да,
Максимална тежина: 150 кг.
Прираст Тежина: 100 гр.

 

Оваа вага вклучува голем број на функции, се наоѓа во врвот на Innerscan ранг листите. Овој модел е погоден за сите поединци кои сакаат да ја дознаат комплетната слика во длабочината на своето внатрешно здравје.

Технологијата што се користи на нашата домашна вага е базирана врз база на професионални анализатори кои се широко користени од страна на лекари, медицински центри и од страна на професионални спортски тимови, фитнес клубови и лични тренери во светот.

 

3 години гаранција.


За да се дознае вашето вистинско внатрешно здравје тоа треба да се следи, нашата вага може да ви помогне многу во тоа.

 

Детали за производот:


- Процент на телесна маст,
- Определување на нормалните нивоа на масти за воздрасни и деца,
- Вкупно процент на вода во телото,
- Мускулна маса,
- Режим за спортисти,
- Голем LCD екран 28 мм.
- Меморија на 8 комфигурации,
- Транспарентна Електродна Технологија,
- Цврсто безбедносно стакло.

Tyxo.bg counter