Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HA 520 ANALOG WEIGHT SCALE

Tanita HA 520 ANALOG WEIGHT SCALE
Tanita

HA 520 ANALOG WEIGHT SCALE

Цена 1100.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita HA 520 ANALOG WEIGHT SCALE

 

Детали за производот :


Tanita HA-520 Аналогна мерна справа (вага) за тежина e со вграденa  рачка  правејќи  ја полесна за носење било каде (на училиште, во канцеларија или во фитнес центар), a за тие што имаат мал простор овој производ е погоден за чување.Технички карактеристики:


Капацитет: 130 кг.

Минимална тежина: 0,5 кг.

Моќност: Не се потребни батерии!

 

Карактеристики и спецификации:

- Лесно може да се прочита мерената тежина,
- Голема прецизност при мерењето,
- Со висок квалитет и многу годишна издржливост,
- Вградена е рачка за лесно носење и складирање,
- Достапна е во чиста бела боја.

Tyxo.bg counter