100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HC 207 - ALCOHOL SENSOR

Tanita HC 207 - ALCOHOL SENSOR
Tanita

HC 207 - ALCOHOL SENSOR

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita HC 207 - ALCOHOL SENSOR

 

Детали за производот:


Здрава технологија со полу проводник и гас сензор, детектира концентрација на алкохол во крвта (mg/100ml)


- Го покажува нивото на алкохол од 1-10 степени,
- Лесен за употреба, јасно покажува резултати на LCD екран,
- Доволно мал за во џеб или чанта,
- батериите траат до 1 година (доколку се користи еднаш дневно).

Tyxo.bg counter