Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HD 325 BATHROOM SCALE

Tanita HD 325 BATHROOM SCALE
Tanita

HD 325 BATHROOM SCALE

Цена 2390.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita HD 325 BATHROOM SCALE

 

 

Tanita механизмите за мерење на тежина се многу точни и веродостојни. Содржaт специјални функции и имаат голем екран за прикажување.- Сите Tanita ваги се многу трајни, отпорни на корозија и ги има во различни стилови,

- Tanita Вагите имаат 3 години гаранција, вклучени батерии и целосни упатства,

- Ja пресметува телесната BMI (Индексот на телесна маса),

- Имаат голем LCD дисплеј,

- Максимален капацитет до 150 кг.

Tyxo.bg counter