Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HD 351 BT - High Capacity WEIGHING

Tanita HD 351 BT - High Capacity WEIGHING
Tanita

HD 351 BT - High Capacity WEIGHING

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita HD 351 BT - High Capacity WEIGHING

High Capacity WEIGHING вага со интегрирана Bluetooth технологијата

Технички карактеристики:


Боја: сива,
Максимална тежина: 200 кг.
Екран: LCD 42 мм.
Акумулатор: Вклучен,
Гаранција: 3 години.

 

Оваа дигитална вага има интегрирана Bluetooth технологија и овозможува лесен и инстант пренос на податоци на компијутер. Вагата  е идеална доколку користиме база во компјутер за контролирање на телесната тежина. Кога снимаат и пратат податоците за да може да биде проследено намалувањето на тежината и да се добијат графикони со анализа.

 

Детали за производот:

Голем капацитет на мерење на тежина:  200 кг.

Покажува моменталното мерење на тежината и на претходните  4 корисници.

Tyxo.bg counter