Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HD 365 BATHROOM SCALE

Tanita HD 365 BATHROOM SCALE
Tanita

HD 365 BATHROOM SCALE

Цена 2890.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita HD 365 BATHROOM SCALE

 

Танита HD 365 Вага за во бања е крајно прецизна и сигурен производ. Содржат специјални карактеристики и можат да се најдат во повеќе дизајни.

 

Опис на производот:

- Голем екран,
- Aвтоматско активирање и деактивирање,

- Современ дизајн,
- Платформа изработена од челик кој не е подложен на корозија,

- Идеален за употреба во бања.

 

Технички карактеристики:

- Максимална тежина: 180 кг.

- Големина на дисплејот: 28 мм.

- Боја: сребрена,

- Гаранција: 3 години.

Tyxo.bg counter