Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HD 376 HIGH CAPACITY DESIGNER SCALE

Tanita HD 376 HIGH CAPACITY DESIGNER SCALE
Tanita

HD 376 HIGH CAPACITY DESIGNER SCALE

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita HD 376 HIGH CAPACITY DESIGNER SCALE

 

Технички карактеристики:


Боја: бела и стакло,
Максимална тежина: 200 кг.
Екран: LCD со 38mm сино осветлување,
Литиум батерија: Вклучена,
Гаранција: 3 години.

 

Дизајнирана во Париз, голема, со стил и практична, идеална за секоја современа бања. Со капацитет до 200 кг., а големата платформа ја тправи едноставна за користење. Оваа електронска стаклена вага има многу големо сино осветлување, дискретен екран и активирање на системот со допир.

 

Детали за производот:


Тежина висок капацитет 200 кг.
Многу голема платформа на вагата,
Toughened безбедно стакло,
Таб на активација.

Tyxo.bg counter