Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita HS 302 THE SOLAR POWERED ECO-SCALE

Tanita HS 302 THE SOLAR POWERED ECO-SCALE
Tanita

HS 302 THE SOLAR POWERED ECO-SCALE

Цена 3490.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita HS 302 THE SOLAR POWERED ECO-SCALE

 

Технички карактеристики:


Максимална тежина: 150 кг.
Преминување на тежина: 100 гр.
Напојување: соларна енергија.

 

Направена е од биоразградлива пластика. Оваа еко-вага користи природна и вештачка светлина. Наречена Еко-Живот, новата вага вклучува високо чувствителни соларни ќелии како свој извор на енергија и дел од неговото тело - екстериерот е направен од растителна основа пластичен материјал. Пластичниот материјал е биомаса, смола направена главно од polylactic киселина, што е произведена од ферментирана пченка или друг растителен скроб. Материјалот има одлична издржливост и отпорност на топлина.

Детали за производот:


- Екстра големи соларни панели,
- Tипка за ножна активација,
- Робусна конструкција,
- Не се потребни батерии - никогаш!
- Може да работи со природна и вештачка светлина,
- Конзистентен (доследен) читач.

Tyxo.bg counter