100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita KD-400 KITCHEN SCALE

Tanita KD-400 KITCHEN SCALE
Tanita

KD-400 KITCHEN SCALE

Цена: 2390.00 MKD

Промотивна цена: 1434.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita KD-400 KITCHEN SCALE

 

Tanita KD-400 - Кујнска вага

Технички карактеристики:
Боја: сребрена
Напојување: 2 батерии Литиум
Покажи Големина на: 14 мм.
Тежина максимална: 5 кг.
Тежина - чекор: 1 gr.

Детали за производот:

Привлечни и трајни, нашите кујнски ваги се високо разноврсни и нудат широк опсег на функции. Со голема грижа кон хигиената, лесно се чистат нивните платформи. Tanita е насочена кон современиот стил и долгорочна издржливост, кои се совршена комбинација заедно со највисока точност на мерењето.

-Tanita кујнската вага доаѓа со 3-годишна гаранција

-вклучени се и батерии.

Tyxo.bg counter