Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita KD 404 - Black DIGITAL KITCHEN SCALE 3 KG

Tanita KD 404 - Black DIGITAL KITCHEN SCALE 3 KG
Tanita

KD 404 - Black DIGITAL KITCHEN SCALE 3 KG

Цена 2390.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita KD 404 - Black DIGITAL KITCHEN SCALE 3 KG

Tanita KD 404 - Црна Дигитална Кујнска вага 3 кг

Технички карактеристики:
Боја: Црна

Напојување: 2 батерии Литиум
Дебелина на вагата: 14 мм
Тежина максимална: 3 кг
Тежина - чекор: 1 g

Детали за производот:

Привлечни и трајни, нашите кујнски ваги се високо разноврсни и нудат широк опсег на функции. Со голема грижа кон хигиената, лесно се чистат нивните платформи. Tanita е насочена кон современиот стил и долгорочна издржливост, кои се совршена комбинација заедно со највисока точност на мерењето.

- Tanita кујнската вага доаѓа со 3-годишна гаранција

- вклучени се и батерии.

Tyxo.bg counter