Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita KD 404 - KITCHEN SCALE

Tanita KD 404 - KITCHEN SCALE
Tanita

KD 404 - KITCHEN SCALE

Цена 2390.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita KD 404 - KITCHEN SCALE

 

Tanita KD 404 - Кујнска вага

Привлечни и трајни, нашите кујнски ваги се високо разноврсни и нудат широк спектар на функции. Со голема грижа кон хигиената, лесно се чистат нивните платформи, што ги прави многу лесни за одржување. При дизајн и производство Tanita е насочена кон современиот стил и долгорочна издржливост, кои се совршена комбинација, сето тоа заедно со највисока точност при мерењето.

- Tanita кујнската вага е со 3-годишна гаранција,

- вклучени се и батерии.


Технички карактеристики:

 
Боја: Сребрена.

Дебелина на вагата: 14 мм.
Тежина максимална: 3 кг.
Минимална мерна тежина: 1 гр.

 

Tyxo.bg counter