Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita KD-407 - Digital Lithium Stainless Steel Kitchen scale

Tanita KD-407 - Digital Lithium Stainless Steel Kitchen scale
Tanita

KD-407 - Digital Lithium Stainless Steel Kitchen scale

Цена: 2790.00 MKD

Промотивна цена: 1674.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita KD-407 - Digital Lithium Stainless Steel Kitchen scale

 

 

Технички карактеристики: 

Kaпацитет: 3 кг.

Тежина: 1 гр.

 

Напојување со електрична енергија: Литиум батерии (1 x CR 2032) вклучени.

Tanita KD-407 Дигитални Литиум Кујнски Ваги, се одликуваaт со тоа што се лесни за чистење, составени од фиксни плочи од челик, кој што не се подложни на корозија, имаат две копчиња за операција и голем 0,8" (inci) дисплеј.


- Лесна за чистење фиксна плоча од челик која што е отпорна на корозија,
- Има само 2 копчиња за операција,
- Голем 0,8" екран.

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional