100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita SC 330 S - Body Comp Analyser

Tanita SC 330 S - Body Comp Analyser
Tanita

SC 330 S - Body Comp Analyser

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: Tanita SC 330 S - Body Comp Analyser


Tanita SC 330 S - Анализатор со портабл тело и индикатор за густина на масти


Овие анализатори се брзи, лесни за употреба и можат да бидат поврзани со снимач на податоци и со софтвер за анализа што овозможува помалку време документација и повеќе време за консултации. Сите Tanita композитни анализатори ги исполнуваат строгите европски регулативи на NAWI (Национална асоцијација за мерни инструменти).

Карактеристики:

      * Светлечка икона за навигација за лесна употреба
      * Високо пренослив
      * Инстант печати резултати од користењето со интегриран термо печатар
      * Ѕиден приказ

Дава резултати за:

    * Тежина
    * БМИ – Индекс на телесна маса
    * БМР – Основна мерна синтеза
    * Процент на Масти
    * Маса на Масти
    * Маса на слободни Масти
    * Густина на Масти
    * Вкупно вода во телото
    * Препорачлив % на телесна маст


Има комплет сетер (ГС) функции кои го пресметуваат вкупниот износ на масти во телото за да се изгубат масти за да се постигне посакуваната цел.  ГС функциите го фокусираат вниманието на маса на вистински масти, наместо на тежина.Tyxo.bg counter