Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita UM 075 BODY FAT MONITOR WITH VISCERAL FAT INDICATOR

Tanita UM 075 BODY FAT MONITOR WITH VISCERAL FAT INDICATOR
Tanita

UM 075 BODY FAT MONITOR WITH VISCERAL FAT INDICATOR

Цена 3490.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita UM 075 BODY FAT MONITOR WITH VISCERAL FAT INDICATOR

 

Технички карактеристики:
Телесна маст процент: 0.1
Боја: Црна и стакло
Електроди: 4
Батерии: 4 x AA
Големината на приказ: 28мм.

Процент на вода во организмот : 0,1

Максимална Тежина : 150 кг.

Прираст тежина : 100 гр.

Функција за покажување само тежина : Да

 

Оваа вага Tanita UM-075  е со ексклузивни карактеристики, покажува друга димензија на здравствен мониторинг. При користење на овoj анализатор добивате дополнителни персонализирани информации за здрава телесна маст во организмот, мускулна маса и процент на вода во телото.

 

Оваа вага со екстра голема платформа ќе ви обезбеди лесна употреба.

 

Карактеристики:

Маса на телесни масти,

Содржина на вода во телото %,

Мускулна маса,

Режим за спортисти,

Опција за подсетување.

Tyxo.bg counter