Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Tanita UM 076 - BODY FAT AND WATER MONITOR

Tanita UM 076 - BODY FAT AND WATER MONITOR
Tanita

UM 076 - BODY FAT AND WATER MONITOR

Цена 3190.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: Tanita UM 076 - BODY FAT AND WATER MONITOR

 

UM 076 - Анализатор на телесни масти и вода во организмот ...

YOU ARE WHAT YOU EAT BY TANITA - Вие сте тоа што го јадете од ТANITA.

 

Технички карактеристики:


Функција да покажува само тежина: Да,

Функција за подсетување: Да,

Максимална тежина: 150 кг.

Прираст тежина: 100 кг.

 

UM 076 е одличен анализатор (вага), која е за домашна употреба. Овој анализатор ги мери телесните масти и вода во организмот, вклучува голем број на функции и е совршено прилагодена за сите поединци кои сакаат да ја видат комплетната слика во длабочината на своето внатрешно здравје.

Технологијата што се користи на нашата домашна вага е базирана врз професионални анализатори  кои се широко користени од страна на лекари, медицински центри и од страна на професионални спортски тимови, фитнес клубови и лични тренери во светот.

 

Доаѓа со 3 годишна гаранција.

За да се дознае вашето вистинско внатрешно здравје тоа треба да се следи, нашиот анализатор може да ви помогне многу во тоа.

 

Детали за производот:


 - Процент на телесна маст,

 - Определување на нормалните нивоа на масти за возрасни и деца,

 - Процент на вкупно вода во телото,

 - Меморија за 8 конфигурации,

 - 27 мм. црн LCD екран со задно осветлување во бело.

Tyxo.bg counter