Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Аmino 2002 2000 mg. 100 таблети

Ultimate Nutrition Аmino 2002  2000 mg. 100 таблети
Ultimate Nutrition

Аmino 2002 2000 mg. 100 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Аmino 2002 2000 mg. 100 таблети

Amino 2002 на Ultimate Nutrition содржи само аминокиселини со природно  потекло добиени од 100% протеин од сурутка (без соја, пченица или казеин). Amino 2002 ги содржи сите составни делови на протеинот од сурутка, како Beta Lactoglobulin, Alpha Lactalbumin, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteose Peptones, Serum Albumin, Lactoferrin and Lactoperoxidase. Amino 2002 се добиени  преку сложен процес на ниска температура при кој се користи патентираниот микро и ултрафилтрациски метод за да се добие протеин  од сурутка со највисоко  можно количество .Комбиниран  одличен вкус и  има екстремно добра апсорпција. Благодарение на брзата апсорпција,  овие аминокиселини помагаат да се обнови телото.

Состав:

2000 мг 100 таблети

Една доза е од таблети

Дози во пакување: 33

 

 

 

Состав во  доза од 3 таблети

милиграми

Незаменливи аминокиселини

 

Л-Левцин                                                

      650

Л-Изолевцин                                          

      392

Л-Валин                                                  

      372

Л-Лизин                                                  

      575

Л-Треонин                                              

      418

Л-Метионин                                           

      129

Л-Фенилалалин                                      

      189

Л-Триптофан                                           

      118

Заменливи аминокиселини

 

Л-Аргинин                                              

      157

Л-Аспаргинова киселина                      

      326

Л-Цистин                                                 

       99

Л-Аланин                                                

      310

Л-Глутаминска киселина                        

     1122

Л-Глицин                                                 

      140

Л-Хистидин                                             

      126

Л-Пролин                                                

      396

Л-Серин                                                  

      327

Л-Тирозин                                                

      163

Употреба:

Се земаат по една доза пред и по тренинг, доколку е потребно количеството може да биде зголемено до 4 таблети.

Tyxo.bg counter