Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Мuscle Juice 2,25 кг.

Ultimate Nutrition Мuscle Juice 2,25 кг.
Ultimate Nutrition

Мuscle Juice 2,25 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Мuscle Juice 2,25 кг.

Muscle Juice 2544 е гејнер со висока содржина на протеини и со прекрасен вкус.Зголемете ја Вашата мускулатура со 55 грама специјален 4 компонентен протеинов состав (Сурутка  Протеини Изолат, Сурутка Протеини Концентрат, калциум Казеинат, Јајчен протеин  Албумин).Ова овозможува 6 часа доставка  на протеини, така што мускулите имаат храна за целиот овој период и понатаму  се обновени. Зголемете ја Вашата мускулатура со 162 грама првокласен  јаглехидрат Микс за да се добиете маса и да му дадете можност за максимален раст на телото. Muscle Juice 2544 содржи 17 грама МСТ (Мedium Chain Triglycerides), 13 грама ВСАА, 10.9 грама Глутмин, повеќе од 1,4 грама Аргинин за една доза од гејнерот. Овие негови предности на производот го прави перфектен за бодибилдери и спортисти кои сакаат да изградат мускулатура и да ја зголемат силата без да качуваат телесна маст.

Состав:

 

Дневна доза: 250 грама

 

Состав во 250 грама

 во  комбинација со  вода

ниско маслено млеко

Калории            1020

1300

Мастии            17 гр.

27 гр.

Јагленихидрати    162 гр.

194 гр.

Шеќер                 60 гр.

85 гр.

Протеин              55 гр.

71 гр.

Витамин А          0 %

20%

Калциум                40%

100%

Железо                 8%

10%

 

 

Состав  на аминокиселини

милиграми

Незаменливи аминокиселини

 

Л-Левцин                                                

      6112

Л-Изолевцин                                          

      3548

Л-Валин                                                  

      3417

Л-Лизин                                                  

      5122

Л-Треонин                                              

      4187

Л-Метионин                                           

      1223

Л-Фенилалалин                                      

      1925

Л-Триптофан                                           

      894

Заменливи аминокиселини

 

Л-Аргинин                                              

      1485

Л-Аспаргинова киселина                      

      6346

Л-Цистин                                                 

      1300

Л-Аланин                                                

      2929

Л-Глутаминска киселина                        

     10973

Л-Глицин                                                 

      1100

Л-Хистидин                                             

      1011

Л-Пролин                                                

      3548

Л-Серин                                                  

      3039

Л-Тирозин                                                

      1753

Употреба:

Дневната доза е 250 грама, поделена на 4 пати. За најдобар  ефект се зема доза, по една лажица која собира 62,5 грама од производот утро, пладне, пред и по тренинг.Во денови на пауза производот се зема помеѓу исхраната.

Tyxo.bg counter