Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Оmega 3 1000 mg. 90 дражеи

Ultimate Nutrition Оmega 3 1000 mg. 90 дражеи
Ultimate Nutrition

Оmega 3 1000 mg. 90 дражеи

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Оmega 3 1000 mg. 90 дражеи

Omega 3 е препарат кој многу благотворно влијае на срцето.На истражувањето спроведено на 11 323 пациенти кои преживеале инфаркт утврдено е дека пибиното масло ја смалува можноста за повторен срцев удар. Научниците првите позитивни резултати ги откриле после 90 дена од испитувањето. Со тоа е одбранета тезатадека рибиното масло го смалува ризикот од смртоносната аритмија и испрекинато работење на срецето, исто така рибиното масло го зголемува нивото на добриот холестерол, оној кој ги симнува масните наслаги од зидовите на крвните садови и на тој начин овозможува несметан проток на крвта и смалување на триглицеридите. После овие резултати Американската Здравствена Асоцијација ги советува сите особи кои имаат срцеви потешкотии да јадат риба два или повече пати неделно,или секојдневно да земаат рибино масло во капсули.

Состав:

 

 

Доза: 1 дражеа

Дози во паковање: 90 дражеи

 

Рибино масло

Масти

1000 мг.

1 гр.

 


.

Употреба:

За возрасни  се зема по една дражеа дневно.

Tyxo.bg counter