Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Јoint Renew Formula 100 капсули

Ultimate Nutrition Јoint Renew Formula 100 капсули
Ultimate Nutrition

Јoint Renew Formula 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Јoint Renew Formula 100 капсули

Идеална формула за да им се помогне на коските и зглобовите. Секоја доза содржи 1000 мг. Глукозамин сулфат, 750 мг. MSM (метилсулфониметан), 750 мг. желатин, 400 мг.витамин Ц .

Состав:

Доза: 3 капсули

 

 

Витамин Ц

 

200 мг.

Глукосамин сулфат 

 

1000 мг.

Желатин

 

750 мг.

Метилсулфонилметан

 

750 мг.

Бор

 

1500 мцг.

Употреба:

Се земаат по 6 капсули на ден, 3 наутро, 3 навечер.

Tyxo.bg counter