Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Beta Alanin 750 mg. 100 капсули

Ultimate Nutrition Beta Alanin 750 mg. 100 капсули
Ultimate Nutrition

Beta Alanin 750 mg. 100 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Beta Alanin 750 mg. 100 капсули

Бета-аланинот е единствената заменлива природна бета аминокиселина. Тој е класифициран како небелковинска  аминокиселина, бидејќи не влегува во составот на градивните протеини. Мускулите  ја користат оваа аминокиселина за производство на карнозин. На овој начин бета-аланинот помага за производство на повеќе енергија, која  обезбедува максимална физичка издржливост. Во зависност од исхрана бета-аланинот помага за зголемување и одржување на чистата мускулна маса. Овој производ се смета за "новиот креатин", бидејќи ја зголемува мускулната сила и издржливоста при аеробни и анаеробни тренинзи. Тој го отстранува  мускулниот  замор, со што овозможуваат долги и  активности.

Состав:

 

Доза:2 капсули

Дози во паковање: 50 капсули

 

Бета Аланин

1500 мг.

Употреба:

Се зема една таблета три пати на ден, 30 мин. пред тренинг.

Tyxo.bg counter