100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Carb Block 500 mg. 90 капсули

Ultimate Nutrition Carb Block 500 mg. 90 капсули
Ultimate Nutrition

Carb Block 500 mg. 90 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Carb Block 500 mg. 90 капсули

Carb Block e целосно природна, формула која е создадена за  блокирање на  јаглехидратите .Кога јадеме јаглехидрати, панкреасот  го ослободува во внатрешноста ензимот  алфа-амилаза кој ги разградува јаглехидратите на помали делови. Тие потоа се разградуваат и апсорбираат од телото како гликоза. Вишокот гликоза се одложува во телото како масти. Во составот на овој производ како дополнителен бонус се добиваат  исклучителни состојки направени да ги  максимализират функционирањето на инсулинот и гликозата.
Функционални предности:
• Ги блокира јагленихидратите;
• Содржи  алфа-амилаза ензим;
• Го балансира нивото на шеќерот во крвта;
•Ја  зголемува функцијата на инсулинот;
•Го интензивира метаболизмот на гликозата;
• Ја контролира желбата на јагленихидрати;
• ја зајакнува функцијата на гликозата;

Состав:

Доза: 2 капсули

Доза во паковање:    55 капсули

 

Екстракт од бел грав

 

1000 мг.

 

 

Употреба:

За најдобар резултат се земаат по 2 капсули пред оброк.

Tyxo.bg counter