Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Daily Complete Formula 180 таблети

Ultimate Nutrition Daily Complete Formula 180 таблети
Ultimate Nutrition

Daily Complete Formula 180 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Daily Complete Formula 180 таблети

Daily Complete Formula е комплекс од витамини, минерали и соли во перфектен баланс и однос , создадени да го поддржат и регулираат нормалното одвивање на виталните процеси во организмот.Содржи широк спектар на витамини кој  ќе Ви обезбеди виталност во текот на целиот ден, ќе го стимулира мозочните активности и мисловните процеси.

Состав:

Дози во паковање : 30

Состав

 

Во 3 таблети

(една  доза)

Во 6 таблети

(дневна доза)

Витамин А

5000 IU

10 000 IU

Витамин С

500 mg

1000 mg

Витамин Д3

200 IU

400 IU

Витамин Е

100 mg

200 mg

Тиамин

25 mg

50 mg

Рибофлавин

25 mg

50 mg

Ниацин

25 mg

50 mg

Витамин В6

25 mg

50 mg

Фолна киселина

200mkg

400 mkg

Витамин В12

25 mg

50 mg

Биотин

150 mkg

300 mkg

Пантотеинова киселина

25 mg

50 mg

Калциум желатин

500 mg

1000 mg

Железо

желатин

9 mg

18 mg

Јод

75 mcg

150 mcg

Магнезиум желатин

250 mg

500 mg

Цинк желатин

11.5 mg

23 mg

Селен

35 mcg

70 mcg

Купер

1.5 mg

3 mg

Манган

5 mg

10 mg

Хром пиколинат

100 mcg

200 mcg

Потасиум желатин

47.5 mg

95 mg

Биофлавинова киселина

125 mg

250 mg

Глутаминска киселина

50 mg

100 mg

Бетаин Хидро Хлорид

50 mg

100 mg

Холин

25 mg

50 mg

Иноситол

25 mg

50 mg

Рутин

25 mg

50 mg

Пара Бензонова киселина

15 mg

30 mg

Роз Хипс Поудер

10 mg

20 mg

Хисперидин

10 mg

20 mg

Ацерола

5 mg

10 mg

Борон Хелате

1.5 mg

3 mg

 

 

 

Употреба:

Дневната доза е 6 таблети, поделени на два пати по 3 таблети, најдобро наутро и навечер, по јадење.

Tyxo.bg counter