Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Horse Power 1000 гр.

Ultimate Nutrition Horse Power 1000 гр.
Ultimate Nutrition

Horse Power 1000 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Horse Power 1000 гр.

Horse Power на Ultimate Nutrition содржи 20 високо анаболни компоненти за зголемување на обемот на клетките.Во неговиот состав има:

- 3 вида Креатин-Kre-Alkalin, Creatine Ethyl Ester и Tricreatine Malate кои работат заедно за подобрување на силата, издржливоста и крвотокот во крвниот систем.

- 3 вида Аргинин кои силно го  зголемуваат нивото на натриум оксид, кој создава анаболна средина во вашето тело, така што го зголемува приливот  на крв до мускули и обезбедува постојано снабдување на  хранливи материи кислород и хормони  до нив,. Тоа помага за раст на мускулите, зголемување на силата, и побрза реконструкција на мускулите.

- Horse Power вклучува и аминокиселини, значајни за огромен раст-Citrulline Ethyl Ester Malate, Beta-Alanine, Taurine, N-Acetil-L-Glutamine. Ова е комбинирано со Betaine, HCL Glycerol Monostearate, MCT's, L-Norvaline, Guanidinopropionic Acid, Gynostemma Pentaphyllum, Ornithine Alpha Ketoglutarate.

- Horse Power  ги вклучува  во составот своите најсилните и најголеми стабилни постојните био форми на R-Alpha Lipoic Acid (R-ALA) и Glutamine, како и Rutaecarpine и Glycocyamine.

Horse Power драстично ја зголемува резервите на гликоген, креатин, производството на АТР и задржување на нитроген. Крајниот резултат е удивително зголемување на густината на мускулите, атлетични успеси и чиста мускулна маса.

Производот има:
* Неверојатно долго напумпуване.
* Зголемување на силата и моќта.
* Подобрена транспорт на хранливи материи.
* Подобрена испорака на кислород.
* За подобра апсорпција на гликоза
* Повеќе издржливост.
* За брзо враќање.

Состав:

1000 грама

Доза на прием: 20 грама

Дози вo паковање: 50

 

Состав во една доза

 

Јагленихидрати

3 гр

Шеќери

2 гр

Кре Алкалин

1,5 гр

Креатин етил естер

1,1 гр

Три креатин малат

1,5 гр

Бетаин хидроксихлорид

2 гр

Таурин (Микронизед)

2 гр

еН Ацетил Л Глутамин

1,1 гр

NO Power Blend

Аргинин Алфа Кетоглутарат, Аргинин Етил Естер Дихидрохлорид

4000 мг

Horse Power Blend

Бета Аланин, Глицерол Моностеарат, Средно верижни триглицериди, Цитрулин етил естер малат, Л - Норвалин,  Guanidinopropionic Acid, Gynostemma Pentaphyllum, Орнитин Алфа Кетоглутарат, Arginine Ketoisocaproate, R-Алфа липоична киселина, Rutaecarpine, Гликоциамин.

5800 mg

 

Употреба:

20 g (1 лажица) во вода два пати дневно. За подобар резултат земете првата доза 30-45 минути пред тренинг.

Tyxo.bg counter