100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Liquid Amino 946 мл.

Ultimate Nutrition Liquid Amino 946 мл.
Ultimate Nutrition

Liquid Amino 946 мл.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Liquid Amino 946 мл.

Течните аминокиселини на Ultimate Nutrition се од Whey Isolate и природно ензимско хидролизиран желатин.Whey Isolate e најдоба извор на аминокиселини а желатинот е богат со аминокиселините Пролин  и Глицин. Течните аминокиселини по својата сила се инфериорни во однос на оние со цврст облик.Меѓутоа  предноста на Amino Liquid е во брзината на апсорбирање и се единствени и незаменливи кога се пијат после тренинг.

Состав:

 

Доза: 4 супени лажици (50 мл.)

 

 

Калории

 

110

Вкупно јагленихидрати

 

5 гр.                       2%

 

Протеин

 

22 гр.                    44%

 

Енергетска вредност

108 Kcal

 

 

Eсенцијални аминокиселини

 

 

 

Л-Левцин

 

689 мг.

Л-Изолевцин

 

378 мг.

Л-Валин

 

578 мг.

Л-Лизин

 

1000 мг.

Л-Треонин

 

489 мг.

Л-Метионин

 

178 мг.

Л-Фенилаланин

 

 

Л-Триптофан

489 мг.

 

 

98 мг.

 

Не есенцијални аминокиселини

 

 

Л-А ргинин

1900 мг.

Л-Цистин

16 мг.

Л-Аланин

2067 мг.

Л-Глутаминска киселина

2467 мг.

Л-Глицин

5976 мг.

Л-Хистидин

164 мг.

Л-Пролин

3289 мг.

Л-Серин

711 мг.

Л-Тирозин

44 мг.

 

 

Употреба:

Се конзумираат 4 супени лажици веднаш после тренинг и пред спиење.

Tyxo.bg counter