Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2.12 кг.

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2.12 кг.
Ultimate Nutrition

Muscle Juice Revolution 2.12 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2.12 кг.

Ultimate Nutrition Muscle Juice® Revolution 2600  се одликува со 56 грама протеин на  Octo-PRO ™ протеин. Овој протеин е  мешавина која  комбинира 8 клучни протеини и  170 грама јаглени хидрати. Исто така во составот содржи 1000 мг. на глутамин. Овој производ  може да  ги заштити мускулите од деградација и да ви обезбеди гориво за вежбање. Конзумирајте го  2 пати на ден  и ќе добиете 2600 калории повеќе, и 148 повеќе грама протеини  кој ќе ви помогне да ја надминете својата тежина и да ја постигнете посакуваната цел.

Состав:

Доза 265 гр.

Доза во паковање  19

 
 

* 

 

Калории

1020

 

Калории од масти

80

 

Вкупно масти

14g

22%

Заситени масти

3g

15%

Холестерол

170mg

57%

Содиум

150mg

6%

Вкупно јагленихидрати

170g

57%

Шекер

18g

 

Протеин

56g

112%

 

Калциум

 

40%

Железо

 

4%

 

Аминокиселински профил

Есенцијални аминокиселини 

 

Л-Левцин

6163mg

 

Л-Изолевцин

3250mg

 

Л-Валин

3183mg

 

Л-Левцин

4943mg

 

Л-Треонин

3047mg

 

Л-Метионин

1151mg

 

Л-Фенилаланин

1828mg

 

Л-Триптофан

813mg

 
 

Не есенцијални аминокиселински профил 

 

Л-Аргинин

1490mg

 

Л-Аспартинска киселина

5959mg

 

Л-Цистин

1151mg

 

Л-Аланин

2505mg

 

Л-Глутаминска киселина

9480mg

 

Л-Глицин

1016mg

 

Л-хистидин

1016mg

 

Л-Пролин

4198mg

 

Л-Серин

3250mg

 

Л-Тирозин

1557mg

 
 

Octo-PRO™ Protein Blend

70g

 

Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Milk Protein Isolate, Hydrolized Whey Protein, Egg Protein Isolate, Micellar Casein, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate

 

Time Release Complex Carbohydrate Blend

175g

 

Corn Maltodextrin, Rice Maltodextrin, Karbo-Lyn®

 

Healthy Fatty Acid Blend

9g

 

Canola Oil, MCT (Medium Chain Triglycerides), Omega 3 Fish Oil, CLA (Conjugated Linoleic Acid)

 

Glutamine Blend

1000mg

 

L- Glutamine, L-Alanyl-L-Glutamine

 

Enzyme Blend

50mg

 

Protease, Lactase

 

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

† Daily Values not established

Употреба:

Измешајте 265 гр. од овој производ со 532 мл. вода или млеко. Конзумирајте еднаш наутро и еднаш после тренинг.

Tyxo.bg counter