Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Muscle Juice 4,75 кг.

Ultimate Nutrition Muscle Juice 4,75 кг.
Ultimate Nutrition

Muscle Juice 4,75 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Muscle Juice 4,75 кг.

Muscle Juice 2544 е гејнер со висока содржина на протеини и со прекрасен вкус.Зголемете ја  мускулатура со 55 грама специјален 4 компонентен протеинов состав (Сурутка  Протеини Изолат, Сурутка  Протеини Концентрат, калциум Казеинат, Јајчен протеин  Албумин).Ова овозможува 6 часа доставка  на протеини, така што  на мускулите им дава храна за целиот овој период и  тие се понатаму обновени. Зголемете ја мускулатура со 162 грама првокласен  јаглехидрат Микс за да се добиете маса и да му дадете можност за максимален раст на телото. Muscle Juice 2544 содржи 17 грама МСТ (Мedium Chain Triglycerides), 13 грама ВСАА, 10.9 грама Глутмин, повеќе од 1,4 грама Аргинин за една доза од гејнерот. Овие предности на производот го прави перфектен за бодибилдери и спортисти кои сакаат да изградат мускулатура и да ја зголемат силата без да качуваат телесна маст.

Состав:

 

Дневна доза: 250 грама

border: 0px initial initial;"> 

Состав  во 250 грама

 во комбинација со вода

ниско маслено млеко

Калории            1020

1300

Мастии            17 гр.

27 гр.

Јагленихидрати    162 гр.

194 гр.

Шеќер                 60 гр.

85 гр.

Протеин              55 гр.

71 гр.

Витамин А          0 %

ial initial;">20%

Калциум                40%

100%

Железо                 8%

10%

 

 

Состав  на аминокиселини

милиграми

Незаменливи аминокиселини

 

Л-Левцин                                                

      6112

Л-Изолевцин                                          

      3548

Л-Валин                                                  

      3417

Л-Лизин                                                  

      5122

Л-Треонин                                              

      4187

Л-Метионин                                           

      1223

Л-Фенилалалин                                      

      1925

Л-Триптофан                                           

      894

Заменливи аминокиселини

 

Л-Аргинин                                              

      1485

Л-Аспаргинова киселина                      

      6346

Л-Цистин                                                 

      1300

Л-Аланин                                                

      2929

Л-Глутаминска киселина                        

     10973

Л-Глицин                                                 

      1100

Л-Хистидин                                             

      1011

Л-Пролин                                                

      3548

Л-Серин                                                  

      3039

Л-Тирозин                                                

      1753

Употреба:

Дневната доза е 250 грама, поделена на 4 пати. За најдобар  ефект се зема доза по една лажица, која собира 62,5 грама од производот на  утро, на  пладне, пред и по тренинг.Во денови на пауза производот се зема помеѓу исхраната.

Tyxo.bg counter