Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Saw Palmeto 160 mg. 100 дражеи

Ultimate Nutrition Saw Palmeto 160 mg. 100 дражеи
Ultimate Nutrition

Saw Palmeto 160 mg. 100 дражеи

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Saw Palmeto 160 mg. 100 дражеи

Овој ботанички производ добиен е од еден тип на палма која што се наоѓа во областите на Јужна Каролина и Флорида. Активната супстанција во Saw Palmeto ја спречува конверзијата на тестостерон во DHT-Dihidrotestosteron, кој што помеѓу другите нус појави предизвикува зголемување на простатата.Во тој случај обичното мокрење и постигнувањето ерекција може да биде прилично болно и фрустрирачко. Затоа овој препарат се препорачува како превентивно средство против оболување наречено бенигна хиперплазија на простатата, познато како големена простата и од неа патат голем број на мажи во покасните години. Saw Palmeto заедно со препаратите кои што го подигаат нивото на тестостерон за да се заштитат од можните несакани ефекти.

Состав:

Доза: 1 софтгел

Дози во паковање : 100

 

 

 

Екстракт од Сао Палмето

160 мг.

 

 

Други состојки: Желатин, Глицерин, Маслиново масло

 

 

Употреба:

Се земаат 2 капсули дневно, најдобро заедно кога ќе се пие Трибулус во исто време.

Tyxo.bg counter