Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 2 126 таб.

Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 2 126 таб.
Ultimate Nutrition

Testostro Grow HP 2 126 таб.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Testostro Grow HP 2 126 таб.

Најефективен стимулатор на тестостерон, кој е создавање до сега!

Тестостеронот е многу повеќе од хормон кој е одговорен за машката потентност.Тестостеронот  го подобрува набавувањето на кислород во телото, помага да се одржуваат здравствени нивоа на холестерол, и одржувањето на имунолошкиот систем.Митохондриите користат тестостерон за производство на енергија.Во клетките во целото тело има рецептори на тестостерон, а најповеќе  во мозокот и срцето.Протеиновата  синтеза за одржување на мускулатура и изградбата на коските бара тестостерон.Тестостеронот ја  намалува телесната маснотија и помага  во подигнувањето на  мускулна маса.Тестостеронот го  подобрува кардиоваскуларниот метаболизам.Како  резултат  на тоа се подобрува мускулниот тонус, согорување на мастите и зголемување на енергијата.Истаражувањата дека зголеменото ниво на тестостерон има позитивен ефект за здравјето во целина, за тежината, половиот систем и енергијата кај  мажите.Во секоја состојка,која се содржи во TestostroGROW 2 HP, работи за иста цел-да се стимулира производството на тестостерон.Секоја состојка треба на  различен пат  да го  постигне овој резултат.

The bioflavonoid chrysin-.го подржува  ефектот врз полово здравје , како преку зголемувањето на слободниот тестостерон, па преку намалувањето на вишокот естроген и исто така е силен антиоксидант.

Tribulus terrestris-го зголемува нивото на тестостерон исто така го  стимулира зголемувањето на luteinizing hormone (LH).Кога нивото на LH се зголемува, природното производство на тестостерон, исто така, се зголемува.

Cucurbita Pepo Extract-Како природен извор на цинк помага да се оптимизира производството на тестостерон.

Saw palmetto- ја контролира трансформацијата на тестостерон во DHT.Има антиестрогененен и анти андрогенен ефект.

Nettle root extract - има единствен механизам да го зголемува нивото на слободниот тестостерон.Комбинацията од Nettle Root и Avena Sativa води до зголемување на кардиоваскуларен сила и мускулна сила.

Avena sativa-е растителен екстракт-го подобрува расположението, го обезбедува опоравувањето од исцрпеност, ослободува тестостероно кој се поврзал со други компоненти во телото.

TestostroGrow 2 HP има  ненадминат анаболен ефект, кој  ги комбинира најголем ефикасните стимулатори на тестостерон..Тој е прецизно формулиран така да ја зајакне тестостерон и да обезбеди стабилни, постојани зголемени нивоа на тестостерон за успешни мускулна изградба и за  анаболни  резултати.

Состав:

Препорaчвива дневна доза: 3 таблети

Дози во паковање: 42

 

 

Состав

Кризин

800 мг

Трибулус Терестрис

1500 мг

Екстракт от Сао Палмето

200 мг

Корен от коприва екстракт

155 мг

Авена Сатива екстракт

90 мг

Индол 3 карбинол

40 мг

Даидзеин

30 мг

Екстракт от Глог

130 мг

Кукурбита пепо екстракт

120 мг

Алфа липоева киселина

160 мг

 

 

Употреба:

Земете 1 таблета 3 пати на ден со оброк.Овој производ користете го 21 ден. Паузирајте еден месец пред повторно да го употребете.

Tyxo.bg counter