Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Ultimate Nutrition Xtreme Amino 330 таб.

Ultimate Nutrition Xtreme Amino 330 таб.
Ultimate Nutrition

Xtreme Amino 330 таб.

нема во моментот

Информација за производот: Ultimate Nutrition Xtreme Amino 330 таб.

Протеинот е можеби најважна состојка на спортистите. Тој е горивото за изградба, маса и тонизирање на мускулите. Факт е дека протеините се основен фактор за раст и развој. Xtreme Amino е со одличен вкус и претставува брз начин да ги пополните протеиновите потреби на телото. Овие протеинови таблети се достапни во четири вкусови ванила, чоколадо, банани и јагода.

Состав:

1500 мг 330 таблети

Една доза е од 3 таблети

Дози во паковање: 110

 

 

 

Состав во доза од 3 таблети

милиграми

Незаменливи аминокиселини

 

Л-Левцин                                                

      488

Л-Изолевцин                                          

      294

Л-Валин                                                  

      279

Л-Лизин                                                  

      431

Л-Треонин                                              

      314

Л-Метионин                                           

       97

Л-Фенилалалин                                      

     142

Л-Триптофан                                           

       88

Заменливи аминокиселини

 

Л-Аргинин                                              

     118

Л-Аспаргинова киселина                      

     244

Л-Цистин                                                 

      75

Л-Аланин                                                

     232

Л-Глутаминска киселина                        

     841

Л-Глицин                                                 

    105

Л-Хистидин                                             

      88

Л-Пролин                                                

     297

Л-Серин                                                  

     245

Л-Тирозин                                                

     122

Употреба:

Една доза наутро, пред и после тренинг.Доколку е потребно количеството може да биде зголемено до 4 пати на ден по 4 таблети.

Tyxo.bg counter