Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Amino 2250 260 таблети

Universal Nutrition Amino 2250 260 таблети
Universal Nutrition

Amino 2250 260 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Amino 2250 260 таблети

Aмино 2250 На Universal Nutrition е високо квалитетна моќна формула на аминокиселини Таа содржи широк спектар на есенцијални и неесенцијални аминокиселини, и на тој начин го прави овој производ совршен за спортистите кои напорно тренираат.

Состав:

Доза:2 таблети

Дози во паковање:130

Калории

16

Протеин

4 гр     

Витамин Б6

10 мг.  

Аланин

170 мг.

Аргинин

83 мг.

Аспаратична киселина

373 мг.

Цистин

87 мг.

Глутаминова киселина

593 мг.

Глицин

64 мг.

Хистидин

69 мг.

Исолевцин

216 мг.

Левцин

382 мг.

Лизин

317 мг.

Метионин

74 мг.

Фенилаланин

120 мг.

Пролин

193 мг.

Серин

166 мг.

Треонин

225 мг.

Триптофан

60 мг.

Тирозин

106 мг.

Валин

202 мг.

Употреба:

Употреба: Ce земаат две таблети пред и две таблети после тренинг.

Tyxo.bg counter