100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Animal Cuts 42 пак.

Universal Nutrition Animal Cuts 42 пак.
Universal Nutrition

Animal Cuts 42 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Animal Cuts 42 пак.

Без разлика дали се подготвувате за настап, или само се обидувате да влезете во најдобра форма, потребен вие Анимал Катс. Спортистите треба да покажат максимална дефиниција и сепарација на мускулите. Затоа е потребно да се регулира губењето на масти, времето на задржување на водата, тироидната функција, инсулинската чувствителност и сл. Анимал Катс е единствениот производ кој гарантирано ќе ви го овозможи ова. За 21 ден добивате блиску 7400 милиграми од 28 клучни состојки кои ќе ги согорат мастите.

-зголемени термогенези

-зголемени липолизи

-зголемен диуретичен ефект

-ја подобрува инсулинската функција

-ја намалува желбата за јагленохидрати

-ги регулира тироидните хормони

-ја зголемува мозочната функција

-ја зголемува енергијата.

Состав:

Доза:1 пакетче

Дози во паковање:42

Термоген комплекс

Caffeine ANHYDROUS, Kola Nut, Guarana, Yerba Mate, Rasberry Ketones, Coleus Forskoholii, Evodiamine

750 mg.

Метаболичен комплекс

Екстракт од зелен чај, Oolong Tea Ekstrakt,  Black Tea Extract, Coffee Bean Extract, White Tea Extract

750 mg.

Tироиден комплекс

Л-Тирозин, Екстракт од маслинов лист, Guggul

350 mg.

Диуретичен комплекс

Dandelion Roor, Uva Ursi Leaf, Hydrangea Root, Buchu Leaf, Juniper Berry fruit, Selery seed

800 mg.

Nootropic Complex

DMA(dimethylaminoethanol)Bacopa Monniera (bacopasides A& B), B-Phenylethylamine (b-PEA)

Xanthinol Nicotinate , Huperzine A

500 mg.

Cortisol Inhibiting Complex

Ashwangandha Extract (1,5% withanolides)

Rhodiola Rosea (rosavins), SerinAid, Magnolia Bark Ekstrakt

300 mg.

CCK Inhibiting Complex

Cha-de-burge, Hoodia Gordonii, Jojoba Seed Extract

300 mg.

Bioavailability Complex

Ginger Root  (gingerols, shogaols), Cayenne, Grapefruit, (6,7 –Dihydroxybergamottin), Quercetin, Naringin (citrus), Bioperine

500 mg.

 


Употреба:

Се зема една доза од Анимал кутс наутро, и друга доза попладне на празен стомак.

Tyxo.bg counter