100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Animal Nitro G 16 пак.

Universal Nutrition Animal Nitro G 16 пак.
Universal Nutrition

Animal Nitro G 16 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Animal Nitro G 16 пак.

Улогата на есенцијални аминокиселини е поголема од таа на неесенцијалните. Затоа е препорачливо да користи Анимал Нитро Џ, за сите оние кои ги сакаат аминокиселинските суплементи, но не сакаат да земаат пилули, за нив е создаден Анимал Нитро Г. Овој производ е во вкусна прашеста форма која е комбинација од есенцијални аминокиселини и едноставни јагленохидрати кои допридонесуваат за подобро закрепнување и усвојување.

-борба против заморот

-дополнително зголемување на силата

-подобрени перформанси

-брзо опоравување

Состав:

Доза: 2 пакетчина

Дози во пакување: 8

Калории

280

Вкупно јагленихидрати

70 гр.                     

Шеќер

70 гр.

Виотамин  Б6

500 мдг.                 

Ниацин

10 мг.                      

Сложен протеински комплекс

4995 мг.

Валин

 

Аргинин

 

Хистидин

 

Исолевцин

 

Леуцин

 

Лизин

 

Метионин

 

Фенилаланин

 

Треонин

 

БЦАА Комплекс

 

Валин

1815 мг.

Левцин

3500 мг.

Исолевцин

1690 мг.

Употреба:

Се конзумираат две дози, една пред тренинг и втората доза 30 мин. после тренинг.

Tyxo.bg counter