Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Animal Nitro 30 пак.

Universal Nutrition Animal Nitro 30 пак.
Universal Nutrition

Animal Nitro 30 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Animal Nitro 30 пак.

Производ за напредни спортисти кои бараат максимални резултати, содржи несврзани незаменливи аминокиселини кои го прави различен од другите,содржи БЦАА.

Аминокиселините се основни градежни блокови на мускулот. Тие исто така го доведуваат телото во анаболна состојба која е најважна за зголемување на мускулната маса. Постојат 23 различни аминокиселини но најнивите истражувања покажаа дека само некои од нив се важни за поттикнување на анаболизмот. Анимал Нитро е првиот и единствен суплемент кој го содржи точниот сооднос на оние аминокиселини базирани на самиот човечки мускулен протеин.

-брзо опоравување

-дополнително зголемување на силата

-подобрени перформанси

-намалување на заморот.

Состав:

Доза: 2 пакетчина

Дози во паковање:15

Количество во едно пакетче:

 

Витамин Б6

500 мцг.  

Ниацин

10 мг.       

Сложен протеински комплекс:

4995 мг.

Леуцин

 

Лизин

 

Аргинин

 

Валин

 

Исолеуцин

 

Хистидин

 

Треонин

 

Метионин

 

Фенилаланин

 

БЦАА комплекс :

 

Леуцин

3500 мг.

Исолеуцин

1690 мг.

Валин

1815 мг.

Други состојки: Mагнезиум стеарат, желатин, титаниум диоксид.

Употреба:

Се земаат две дози, првата 30 мин. пред тренинг и втората веднаш после тренинг.

Tyxo.bg counter