Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Animal Pump 30 пак.

Universal Nutrition Animal Pump 30 пак.
Universal Nutrition

Animal Pump 30 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Animal Pump 30 пак.

Напумпувањето е основа на бодибилдингот. Со секое повторување, богатата хранлива материја плови низ крвта до активните мускулни клетки и ја врзува. Зголемувањето на клетките го почнува анаболниот процес. Без напунпаност нема мускулно растење. За да не се случува тоа го имаме Анимал Памп. Составен е во главно од креатин и како таков нуди:1) eксплозивен комплекс, 2)енергетски комплекс, 3)мешавина од антиоксиданти и имунитетски комплекс, 4) зголемувач на мускулни клетки. Анимал Памп е многу простран  производ, добивате се што ви треба, прецизно дозирано во едно паковање. Ги нема деновите со земање 3 или 4 продукти заедно. Само една доза дневно и спремни сте за ново мускулно растење.

Состав:

Доза:1 доза

Доза во паковање:30

Витамин Ц

60 мг.   

Селениум

100 мцг.  

Основна креатинска мешавина

3000  мг.

Magnezium Creatine Chelate (MCC)

 

Traicreatine Matrix(TCM)(creatine gluconate, creatine orotate, creatine AKG)

 

Creatine EtylEster

 

NO Blast complex

2000 мг.

Аргинин Алфа Кетоглутарат

 

Орнитин-Алфа Кетоглурат

 

Цитрулин Малат

 

L-KarnosineЛ-Карносин

 

L-Norvaline

 

Energy Ruch komplex

500 мг.

Methylxanthine complex (caffeine, theobromine, theophylline)

 

Evodiamine

 

Vinpocetine

 

Антиоксидантeн  комплекс

700 мг.

Екстракт од семе од грозје

 

N-Acetyl Cysteine (NAC)

 

Екстракт од зелен чај

 

К-Р Алфа липоична киселина

 

Напумпувачки транспортен комплекс

1000 мг.

Таурин

 

Екстракт од корен од ѓумбир

 

Цинулин

 

4-Hydroxyisoleucine

 

Биоперин

 

Други состојки:Желатин, дикалциум фосфат, титаниум диоксид, магнезиум стеарат.

Употреба:

Се зема 1 доза дневно, 30 мин. пред тренинг.

Tyxo.bg counter