Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Animal Stak 2 21 пак.

Universal Nutrition Animal Stak 2 21 пак.
Universal Nutrition

Animal Stak 2 21 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Animal Stak 2 21 пак.

Единствениот испробан производ кој по природен пат ја зголемува способноста на телото да произведува анаболни хормони. Секое паковање од овој производ содржи ефективна доза од докажани состојки, направени да ви помогнат природно да ги подобрите способностите на вашето тело за продукција на анаболни хормони. Анимал Стак-2 исто така вклучува ДХТ блокери  и помага на  вашето тело со заштита од конверција на тестостеронот.

-природно анаболни стероли

-зголемена мускулност

-акумулација на маса без масти

-акумулација на чиста маса

-ја истакнува енергијата

-го забрзува закрепнувањето

-ја зголемува протеинската синтеза

-го намалува протеинскиот катаболизам.

Состав:

Доза:1 пакетче

Дози во паковање21

Витамин Ц

100 мг. 

Витамин Б6

10.5 мг.  

Магнезиум

450 мг. 

Цинк

30 мг. 

Хромиум

100 мцг.

Природен Тест Комплекс

 

Комплекс на Екстракт на Лонџек

250 мг.

Екстракт од Авена сатива

250 мг.

Екстракт од трибулус (комплекс)

500 мг.

Хормон за раст

 

Mucuna Pruriens Extract

250 мг.

Alfa Glycerylphosphorylcholine

50 мг.

Васодилатор комплекс

750 мг.

Аргинин Алфа-Кетоглутарат (АКГ)

 

Ароматични спречувачи

 

Калциум Д-Глукарат

100 мг.

Diindolymethane (DIM)

100 мг,

ДХТ Блокери

 

Ситостерол

250 мг.

Сао Палмето екстракт

200 мг.

Pigeum Africanum

50 мг.

Кортизол Инхибитор комплекс

300 мг.

Ацетил Л-Карнитин

 

Phosphatidylserine

 

Детоксификатор

 

Lysophosphatidylcholine

50 мг.

Мilk Thistle EXtract

200 мг.

 


 


Други состојки:Желатин, Дикалциум фосфат, веј (млечен), лецитин(соин), магнезиум стеарат.

Употреба:

Се зема едно пакече дневно, непрекинато 3 недели.

Tyxo.bg counter