Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Arbuterol 60 таблети

Universal Nutrition Arbuterol 60 таблети
Universal Nutrition

Arbuterol 60 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Arbuterol 60 таблети

Ако сакате максимална сепарација на мускулите потребно е да ја исфрлите поткожната вода. Овој производ е суплемент кој содржи состојки дизајнирани за да се намали водата која е зачувана под кожата (која прави да изгледаме меки и надуени). Содржи зголемени термогенези, го спречува задржувањето на мастите, го намалува апетитот и желбата за јаглехидрати.

- зголемени термогенези,

- ја задржува мускулната маса,

- селектирани согорувачи на масти,

- ја зголемува енергијата,

- го намалува апетитот.

Состав:

Доза: 3 таблети

Дози во паковање20

Витамин Б6

1 мг.  

Магнезиум

50 мг.

Потасиум

99 мг.

Арбутерол Диуретик комплекс

1.9 мг.

Dandelion Extract (20%taraxsterol)

 

Uva Ursi Extract (20% arbutin)

 

Гуарана

 

Stinging Nettle (whole herb)

 

Short Buchu Leaf Extract

 

Hydrangea Extract

 


Употреба:

Се земаат по 3 таблети дневно на празен стомак.

Tyxo.bg counter