100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition BCAA STACK 250 гр.

Universal Nutrition BCAA STACK 250 гр.
Universal Nutrition

BCAA STACK 250 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition BCAA STACK 250 гр.

BЦАА содржи “совршени” научно докажани  состојки на БЦАА (Валин, Левцин, Изолевцин) и Глутамин. Тоа се две многу важни аминокиселини за спортистите. Меѓу другите функционални предности, БЦАА и Глиутамин ја подобруваат синтезата на протеинот, ги заздравуваат мускулите, ја намалуваат исцрпеноста и го подобруваат имунолошкиот систем.

Постојат неколку причини поради кој секој спортист треба да го користи овој производ:

1.БЦАА –СТАК нуди нова и единствена метода на доставување на важните верижно-разгранети синџири на аминокиселини и глутамин.

2.Овие аминокиселини содржат антикатаболни дополненија.

3. Содржат висока содржина на БЦАА и Глутамин.

4. БЦАА и Глутаминот се најважните аминокиселини за спортистите.

БЦАА и Глутамин се меѓу многуте моќни додатоци , особено ако:

-сте на диета

-или сте на обука со висок интензитет со многу малце одмор.

Многубројните студии покажаа дека кај овој производ соодносот е 2:1:1 на Левцин со Изолевцин, а Валин е најефективен. Во комбинација со Глутамин е совршен додаток во светот.

Состав:

Состав:

Доза:9,2 (1лажица)

Дози во паковање:25

Калории

0

Вкупно масти

0 гр.                       

Заситени масти

0 гр.                          

Вкупно јагленихидрати

0 гр.                       

Глутамин

2,75 гр.

Левцин

2,5 гр.

Исолевцин

1,25 гр.

Валин

1,25 гр.

Употреба:

Употреба: 1 доза пред и после тренинг.

Tyxo.bg counter