Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Fat Block 60 капсули

Universal Nutrition Fat Block 60 капсули
Universal Nutrition

Fat Block 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Fat Block 60 капсули

Фат Блок е револуционерен нов производ кој помага да добиете најмногу од диетата со малку јагленохидрати. Оваа диета ви дозволува да внесувате повеќе масти но многумина се согласуваат дека заситените масти треба да се ограничени. Патентираната фопмула  за блокирање на мастите е направена за да се задржат мастите од нашите омилени ужинки, па тие поминуваат низ нашето тело без да бидат абсорбирани.

Состав:

Доза:2 капсули

Дози во паковање:30

DAC-HD Chitosan

1000 mg.

CarbRite Diet Fiber Complex

Psyllium (husk)

Oat Bran (whole herb)

200 mg.

Други состојки:Желатин, Магнезиум Стеарат, Цитозан.

Употреба:

Се козумира 2 капсули 30 мин. пред секој оброк.

Tyxo.bg counter