Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition GH MAX 180 таблети

Universal Nutrition GH MAX 180 таблети
Universal Nutrition

GH MAX 180 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition GH MAX 180 таблети

ГХ  Макс е еден од најанаболните хормони. Тој помага во зголемување на времето на задржување на азотот, зголемувањето на протеинската синтеза и намалување на протеинскиот прекин. ГХ Макс ви помага да добиете најмногу од ГХ со фармацевски докажан 2:1 сооднос на  аргинин и орнитин.

   Функционални бенефиции:

  • Максимален ГХ износ
  • Зголемен анаболен нагон
  • Поттикнува анаболен нагон
  • Чисти мускулни придобивки
  • Предходна питуитарна стимулација
  • Клучен ГХ ко фактор
  • Протеинска синтеза
  • Зголемени антикатаболни ефекти

Состав:

Доза: 6 таблети

Дози во паковање: 30

ВитаминЦ

100 мг.      

Витамин Б6

20 мг.        

Аргинин

5 гр.

Орнитин

2,5 гр.

Бета-Ситостерол

100 мг.

Карнитин

100 мг.

Гама Оризанол

50 мг.

Борон

4 мг.


Употреба:

Се земат 4 таблети пред тренинг и 2 пред спиење.

Tyxo.bg counter