Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Real Gains 1,728 кг.

Universal Nutrition Real Gains 1,728 кг.
Universal Nutrition

Real Gains 1,728 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Real Gains 1,728 кг.

Real Gains е нашата најмоќна, најнапредна формула за ставање на мускулна маса. Real Gains на Универзал има повеќе од тоа што сакате и помалку од што не сакате: повеќе калории, повеќе протеини, повеќе добри масти, повкусен, повеќе растителни влакна и далеку помалку шекери. Во срцето на Real Gains е највисоко квалитетниот протеински комплекс достапен.    

Само Real Gains ги содржи двата "брз (веј изолат) и "бавен" (казеин) протеини кои можат да ви помогнат да постигнете супериорни пезултати. Кога само најдоброто ке успее. Real Gains e вашиот чист избор.

  Функционални бенефиции:

  • Мицеларен казеин
  • Изолати на веј протеин
  • 610 калории во доза
  • Инулин
  • Ленено масло
  • МЦТ
  • Не е потребен блендер
  • Само 5 гр. шекер

Состав:

Доза: 3,5 мерици (155 гр.)

Дози во паковање: 11

 

Калории

605

Калории од масти

45

Вкупно масти

 

 

5 гр.      

Заситени масти

3 гр.      

Холестерол

100 мг.     

Вкупно јагленихидрати

88 гр.       

Диетални влакна

2 гр.         

Шеќер

5 гр.

Протеин

52 гр.      

Калциум

318 мг.     

Железо

1мг.           

Содиум

175 мг.     

Потасиум

396 мг.     

Употреба:

Една доза помеѓу оброци и пред спиење.

Tyxo.bg counter