Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Vitamin C 500 mg. 100 таблети

Universal Nutrition Vitamin  C  500 mg. 100 таблети
Universal Nutrition

Vitamin C 500 mg. 100 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Vitamin C 500 mg. 100 таблети

Најмоќен антиоксидант познат на човекот е Витамин Ц. Оваа формула од 500 мг.служи за подобрување на имунитетот.

Состав:

Доза:1 таблета

Дози во паковање:100

Витамин Ц      500МГ.      

Други состојки:калциум фосфат, веј протеин (млечен), магнезиум стеарат.

Употреба:

Се зема по 1 таблета на ден.

Tyxo.bg counter