Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Universal Nutrition Zero G 60 капсули

Universal Nutrition Zero G 60 капсули
Universal Nutrition

Zero G 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Universal Nutrition Zero G 60 капсули

Зеро Г  нов тип на согорувач на масти идеален за секој кој сака да изгуби тежина и да одржи здрав животен стил. За разлика од другите овој производ тоа го постигнува на четири различни начини:термогенези, диурези, намалувач на апетитот и тироидни подржувачи. Овој систем од четири акции го прави најкомплетен на пазарот и ќе ви помогне во губење на тежина и масти повеќе од било кој продукт со гаранција.Овој уникатен четири акциски систем на Зеро Г овозможува максимални резултати за максимално време. Тој ја користи новата технологија "тежи помалце" која ја забрзува абсорбцијата.

-овозможува губење на тежина без губење на мускулна маса

-започнува да делува за час.

Состав:

Доза:2 капсули

Дози во паковање30

Niacin

10 mg.            

Ginsenoiside Rgb

150 mg.

7-Keto

(3-acetyl-7-oxo-dehydroepianrosterone)

55 mg.

Cordia Salicifolia

250 mg.

Guarana Extract (22 caffeine)

550 mg.

Grean Tea Extract (12% EGCG)

125 mg.

Bitter Orange Extract (6% syneprine)

250 mg.

Theobromine

15 mg.

Taraxacum Extract

100 mg.

Guggul Extract

 

(2,5 % guggulsterones)

Cayenne Extract (capsaicin)

35 mg.

 

 

50 mg.

Други состојки:Дикалциум фосфат, магнезиум стеарат, желатин.

Употреба:

Се зема по 2 капсули со оброк.

Tyxo.bg counter